Capture the moment

Igår åkte vi på en utflykt och råkade av en slump hamna på ett berg med fantastisk utsikt. Vi skulle egentligen åkt en annan väg längs med en sjö men den vägen var avstängd, så det fanns bara vägen över berget kvar. Först suckade vi men när vi kom upp på toppen var det en av de vackraste utsikter jag sett!

Det känns som att man oftast upplever härliga och fantastiska saker när man som minst förväntar sig det. Det är så häftigt när man inte har planerat resor,utflykter eller aktiviteter i detalj, utan bara ser var resan eller dagen för en. Kanske träffar man på några trevliga människor eller får rekommendationer om platser eller ställen som inte går att hitta i någon resebok.

Detsamma tycker jag gäller om man träffar en vän och sen bara spontant får för sig att göra något skoj, t.ex. åka till Grönalund för att åka en bergochdalbanan eller dra ut på en spontan barrunda trots att man inte har fixat sig eller är rätt klädd.

När man inte har allt utstakat eller planerat, det är då man oftast blir som mest överraskad och har som mest roligt! :)