Yoga för att minska julstressen
Här kommer ett bra yogapass om du behöver en paus i julstressen. December är verkligen en månad när det händer mycket, både på gott och på ont. Det är mycket roliga aktiviteter och trevliga saker, men det finns också mycket stess och mycket press, så kom ihåg att ta det lugnt och att varva ner. Allt behöver inte vara perfekt, försök att sänka kraven, det viktigaste är att du har trevligt och att du mår bra.
 
Is på havet, snö och en fin solnedgång :)
Julbord på Laxbutiken i Ljungskile
Här kommer lite mer juliga bilder från helgens något annorlunda julbord (i positiv bemärkelse!). Laxbutiken som restaurangen och butiken heter går all in när det kommer till lax och varierar det på alla möjliga olika sätt med spännande smaker. Så det är ett julbord för dig som tycker om lax och ett västkustinspirerat julbord eller bara vill prova någonting nytt. Hur som helst så var det i alla fall väldigt gott, även efterrättsbordet!
 
Julstämning
Igår gick vi en promenad runt lilla delsjön och åt lunch på ett café vid sjön som heter Bertilssons stuga. Där eldade de i en öppen spis, det var julmusik och tända ljus. Utomhus snöade det också så det var väldigt mysigt :)
Inredningen inomhus var väldigt Österrikiskt inspirerad, så då kände vi oss som hemma :)